Bestel de Pixel 3 en Pixel 3 XL direct na de lancering

Bestel de Pixel 3 en Pixel 3 XL direct na de lancering

Volgende week dinsdag 9 oktober lanceert Google de Pixel 3 vlaggenschepen. Opnieuw presenteert het software bedrijf twee krachtige premium vlaggenschepen. De nieuwe telefoons hebben een enkele camera waarmee je onwaarschijnlijk mooie foto’s kan maken. Het ontwerp blijft dual tone.

Ben je op zoek naar een van de beste camera smartphones van dit moment? Dan is de oktobermaand een uitstekende maand om even te wachten. Naast de Huawei Mate 20 Pro met drievoudige camera verwachten we komende 9 oktober de indrukwekkende Pixel 3 camera smartphone. Een toestel dat met een enkele 12 megapixel camera werkelijk alles doet waarvoor de concurrentie met twee tot drie camera’s nodig heeft. De lancering is live te bekijken via het Made By Google YouTube kanaal.

Pixel 3 en Pixel 3 XL

Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL

Op 9 oktober verwachten we opnieuw twee Pixel telefoons. De Google Pixel 2 opvolgers zijn krachtiger, strakke en maken mooiere foto’s. In tegenstelling tot veel andere fabrikanten zal Google de pre-order direct na de lancering openen. Helaas is het nog niet duidelijk of de Pixel 3 vlaggenschepen ook naar Nederland worden verscheept. De beschikbaarheid van de laatste generatie was niet groot hier.

Hoewel Google heeft laten weten dat potentiële Pixel 3 kopers hun nieuwe smartphone direct na de lancering kunnen bestellen, is er met geen woord gerept over de daadwerkelijke levering van de eerste batch. Daar zullen de Google fans vermoedelijk nog enkele weken op moeten wachten. De Google Pixel 3 is te koop in het zwart, wit en er is een mint kleur.

Verwachte specificaties Google Pixel 3

De Google Pixel 3 krijgt een flink AMOLED beeldscherm met slanke randen. Het basis model heeft een normaal beeldscherm terwijl de XL een notch heeft. Beide toestellen zijn uitgerust met een dual selfie camera. Draai je het premium toestel om dan schittert de dual tone behuizing je tegemoet. Daar valt direct de aanwezigheid van slechts een enkele hoofdcamera op. Niet getreurd want Google weet onwijs mooie plaatjes uit die enkele 12 megapixel camera te toveren. De gerenommeerde camera testsite DxO Mark waardeert de Pixel vlaggenschepen vrijwel jaarlijks tot de top van de smartphone markt. Dit jaar zal de Pixel 3 ook tot de absolute top van camera smartphones behoren.

De krachtbron van de Pixels is de Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Daar krijg je 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen bij. Vermoedelijk is er ruim 128 GB aan opslagruimte. Uiteraard draait de telefoon op de laatste versie van Google’s Android, Android 9 Pie.

De prijs van de Google Pixel 3 zal niet misselijk zijn. Aankomende dinsdag wordt alles over dit krachtige Android vlaggenschip bekend.

Bron: Slashleaks

Bekijk het laatste nieuws over Google:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie