Beste zakelijke telefoon van 2018: LEAN MEAN AGILE machine

Beste zakelijke telefoon van 2018: LEAN MEAN AGILE machine

De zakelijke smartphone gebruiker zoekt een betrouwbare telefoon die goed functioneert en snel is. Het jaar 2018 heeft weer een stel uitmuntende zakelijke telefoons voorgebracht en die zetten wij graag voor je op een rij. De top 5 van beste zakelijke telefoons uit 2018 begint met een oude vertrouwde en heeft zelfs een beetje qwerty-nostalgie.

Het leven van een zakenman of zakenvrouw is snel en bereikbaarheid staat op nummer één. Geen wonder ook dat de beste zakelijke telefoons allemaal topmodellen zijn van bekende merken. In de top vijf van zakelijke smartphones is in 2018 ook nog ruimte voor nostalgie. Want welk merk geeft er een zakelijker gevoel dan BlackBerry. HET mobiele telefoon merk voor de zakenlieden van vroeger. Kortom de zakelijke telefoon van 2018 is een LEAN, MEAN & AGILE machine!

Samsung Galaxy Note 9 de beste zakelijke telefoon

Telefoons uit de Galaxy Note lijn behoren al jaren tot de top van zakelijke smartphones. De Samsung Galaxy Note 9 is daarin geen uitzondering en het is met recht de beste zakelijke telefoon van 2018. Er zijn zelfs mensen die dit toestel al hebben uitgeroepen tot beste telefoon van 2018. De krachtige smartphone is betrouwbaar, razend snel, waterdicht, maakt schitterende foto’s en heeft een handig S Pen. Ben je op zoek naar de beste zakelijke telefoon dan kun je bijna niet om de Galaxy Note 9 heen.

De Note 9 heeft een prachtig 6,4 inch AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Binnen die behuizing vind je de S Pen. Hiermee kun je eenvoudig op het beeldscherm schrijven of je gebruikt de pen om dia-slides door de zetten. De smartphone is razend snel en heeft erg veel opslagruimte en werkgeheugen. Apps draaien soepel en je kunt heel veel bestanden (data) op deze telefoon kwijt. De Samsung Galaxy Note 9 is ook eenvoudig te koppelen aan een beeldscherm voor presentaties. Een van de grote pluspunten van dit toestel is de mega 4.000 mAh accu. Je kunt hiermee meer dan een dag vol telefoongebruik vooruit. De Galaxy Note 9 is een uitstekende zakelijke telefoon en biedt extra beveiliging voor gevoelige bestanden via Samsung Knox.

Samsung Galaxy Note 9 camera

Zaken smartphone 2018 nr2: Apple iPhone XS Max

Traditioneel gezien gebruiken veel zakenlieden een iPhone. Apple telefoons behouden hun waarde lang en zijn ook tweedehands goed verkoopbaar. De nieuwe iPhone XS Max heeft het grootste beeldscherm ooit voor een iPhone. Dat mooi AMOLED beeldscherm biedt dus een volledig overzicht op je e-mailbox. De telefoon is echt snel en zelfs sneller dan alle andere smartphones. Foto’s die je maakt met deze zakelijke smartphone zijn prachtig. De iPhone XS Max draait op iOS 12 en communiceert optimaal met je iMac en MacBook Pro.

iPhone XS Max scoort lager dan Huawei P20 Pro

De iPhone XS Max heeft een 6,5 inch beeldscherm in een ultra dunne behuizing. Het toestel heeft een luxe waterdichte behuizing en handige mute-knop. Aan de achterkant vind je twee krachtige camera’s en je bestanden zijn veilig dankzij Face ID. Zakelijke gebruikers kiezen regelmatig voor Apple vanwege het iOS besturingssysteem. iOS is betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Het enige min puntje van deze Max is de oplader. Die is in verhouding tot de andere zakelijke telefoons wat traag.

Zakelijke telefoon 2018 nr3: Huawei Mate 20 Pro

Zoek je een zakelijke telefoon met uitstekende accuduur, goede camera’s van een betrouwbaar merk? Dan kom je op de Huawei Mate 20 Pro terecht. Met deze krachtpatser ben je nooit meer onbereikbaar. De Huawei Mate 20 Pro heeft namelijk twee enorme zakelijke pro’s. Het vlaggenschip is voorzien van een mega 4.200 mAh accu waarmee de telefoon extra lang vooruit kan. Daarnaast kun je het toestel sneller dan ooit opladen. Binnen een half uur is de flinke accu al weer voor 70 procent gevuld. En ja, dat kan echt. Sterker nog, je kunt deze telefoon in rap tempo draadloos opladen. Dankzij reverse Qi charge kun je ook andere apparaten draadloos opladen.

Huawei Mate 20 Pro beste opties innovaties

De zakelijke Huawei Mate 20 Pro is een ware powerhouse. De zakelijke gebruiker zal gretig gebruikmaken van het grote 6,4 inch beeldscherm en de handige features zoals de eenvoudige koppeling van deze telefoon aan een extern beeldscherm. De Huawei smartphone heeft een gloednieuwe processor met snelle modem. Aan de achterkant van de telefoon vind je drie Leica camera’s waarmee je prachtige foto’s maakt. De Huawei Mate 20 Pro is een uitmuntende zakelijke telefoon en een van de beste camera telefoons van 2018.

Zakelijke smartphone nr4: BlackBerry KEY2

Vroeger liep iedere zakenman met een BlackBerry rond. De handige PDA’s waren voorzien van een scherm en toetsenbord en handig in gebruik. Met enige nostalgie worden er sinds enkele jaren weer BlackBerry telefoons gepresenteerd. De BlackBerry KEY2 is hierin de laatste. Het zakelijke toestel heeft een compact beeldscherm met handige qwerty-toetsenbord. Hiermee is deze Android telefoon uitermate geschikt voor de zakenvrouw of –man van 2018.

BlackBerry KEYtwo telefoonabonnement

De BlackBerry KEY2 is een snelle telefoon met krachtige specificaties. Je kunt super snel mail schrijven en sturen dankzij het fysieke toetsenbord. Mails lees je eenvoudig op het 4,5 inch beeldscherm. De zaken smartphone heeft een krachtige processor met genoeg werkgeheugen. De camera’s van deze telefoon zijn goed en je schiet er prachtige foto’s mee. BlackBerry staat natuurlijk bekend om de optimale beveiliging en dat is ook bij de BlackBerry KEY2 een groot voordeel. Deze zakelijke telefoon beschikt over verschillende beveiliging extra’s.

Smartphone voor zakenlieden nr5: Samsung Galaxy S9 Plus

Met liefde zouden wij hier een ander toestel plaatsen. Maar de Samsung Galaxy S9 Plus uit 2018 biedt op dit moment de beste waarde voor het geld. En als er iets is waar de zakenman of –vrouw gevoelig voor moet zijn dan is het de prijs/kwaliteitsverhouding. De Samsung Galaxy S9 Plus is inmiddels al beschikbaar vanaf 649 euro. Zijn kleinere broertje de Samsung Galaxy S9 is zelfs aantrekkelijker geprijsd en kun je in een keer zakelijk aftrekken.

ZZP Tip: Koop de Samsung Galaxy S9 voor 529 euro en schrijf deze in 1 jaar af.

De Samsung Galaxy S9 Plus is in de basis net zo krachtig als de nummer 1 van deze lijst. Het vlaggenschip van begin 2018 beschikt echter niet over een S Pen en heeft een kleinere accu. Het toestel is uitgerust met de krachtigste processor van Samsung en krijgt 6 GB aan werkgeheugen. Je kunt kiezen uit 64 GB tot 256 GB aan opslagruimte. De dual hoofdcamera van de zakelijke telefoon behoort tot de top.

Samsung Galaxy S9 Plus Exynos 9810

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie