Beste budget telefoons met veel geheugen

Beste budget telefoons met veel geheugen

Budget telefoons zijn normaal gesproken voorzien van 16 tot maximaal 32 GB aan opslagruimte. Tegenwoordig kan het veel meer voor veel minder. Dit zijn de beste budget telefoons met veel geheugen.

In een lijst met beste budget smartphones kom je tegenwoordig altijd wel een Honor of Xiaomi telefoon tegen. Maar dat zijn niet de enige merken met een goedkope telefoon met veel opslagruimte. In dit overzicht laten we je de top 5 budget telefoons zien met veel geheugen, erg veel geheugen. Deze telefoons hebben stuk voor stuk 64 GB aan opslagruimte en een flinke hoeveelheid aan RAM geheugen.

1. Honor 7X

Een van de beste budget telefoons met veel werkgeheugen is de Honor 7X. Het toestel is dit jaar gepresenteerd en heeft een moderne look. In tegenstelling tot de laatste Honor modellen vind je geen notch in het grote beeldscherm. Het grote 5,93 Full HD+ beeldscherm is omringd door slanke randen en hierdoor is dit toestel relatief compact gebleven. De voordelige telefoon heeft een snelle Kirin 659 processor met 4 GB aan werkgeheugen. De Honor 7X koop je voor nog geen 250 euro. De budget telefoon biedt 64 GB aan opslagruimte die je met een microSD kaart nog kunt verruimen. Het is een van de beste voordelige smartphones van 2018.

Honor 7X

2. Xiaomi Mi A2

Een van de aantrekkelijkste budget smartphones van 2018 is de Xiaomi Mi A2. Dit goedkope toestel is niet te evenaren als het gaat om camera’s. De Chinese fabrikant heeft het toestel uitgerust met twee 20 megapixel camera’s waaronder de selfie camera. De 20 megapixel hoofdcamera wordt daarnaast ondersteunt door een 12 megapixel camera. Het toestel heeft een snelle mid-range Snapdragon 660 processor met wel 4 GB aan werkgeheugen. Dit toestel biedt je 64 GB aan opslagruimte maar heeft geen microSD kaart. De Xiaomi Mi A2 behoort tot de beste budget telefoons van 2018.

Xiaomi Mi A2 goedkope telefoon

 

3. Budget Motorola Moto Z2 Play

Een jaar geleden werd de modulaire Motorola Moto Z2 Play gelanceerd voor meer dan 500 euro. Dit krachtige toestel kun je nu al op de kopen voor minder dan 250 euro. Deze voordelige telefoon heeft verschillende premium features zoals een haarscherp AMOLED beeldscherm. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 626 processor met 4 GB aan werkgeheugen en wel 64 GB aan opslagruimte. Het toestel heeft een krachtige 12 megapixel f/1.7 camera met luxe camera technieken. Je maakt hiermee prachtige foto’s. Dit goedkope toestel heeft een premium uitstraling en kun je koppelen met allerlei handige Moto Mods. Het maakt deze Motorola Moto Z2 Play een veelzijdige budget smartphone.

Motorola Moto Z2 Play

4. Huawei Mate 10 Lite

Een andere goedkope telefoon met veel opslagruimte is de Huawei Mate 10 Lite. De Huawei heeft een groot 5,9 inch Full HD+ beeldscherm in een slanke premium metalen behuizing. De goedkope telefoon is voorzien van een snelle Kirin 659 processor met 4 GB aan werkgeheugen en veel opslagruimte, 64 GB. Het goedkope toestel heeft wel vier camera’s verdeeld in tweetallen. De hoofdcamera bestaat uit een 16 megapixel lens met 2 megapixel diepte lens. Selfies maak je met de 13 megapixel front camera in combinatie met 2 megapixel diepte lens. De Huawei Mate 10 Lite is een goedkope telefoon gemaakt voor selfies en prachtige bokeh foto’s.

Huawei Mate 10 Lite

5. Goedkope Xiaomi Mi A2 Lite

De Xiaomi Mi A2 Lite is de voordeligste smartphone met veel werkgeheugen uit 2018. Het nieuwe toestel heeft een moderne look met groot beeldscherm voorzien van notch. De Chinese fabrikant heeft dit toestel uitgerust met een mid-range processor van Qualcomm, de Snapdragon 625 processor. Er zijn twee modellen beschikbaar waarbij het krachtige model met 4 GB aan werkgeheugen ook 64 GB aan opslagruimte heeft. Je kunt gebruikmaken van een microSD kaart als je meer bestanden wilt opslaan. De Xiaomi Mi A2 Lite koop je al voor 229 euro. De camera’s van dit budget toestel mogen er zijn. Je treft een 12 megapixel een 5 megapixel hoofdcamera aan de achterkant en in de notch vind je een 5 megapixel camera. De mega 4.000 mAh accu van de Xiaomi Mi A2 Lite is een flink pluspunt en verzekert de goedkope telefoon van een lang uithoudingsvermogen.

Xiaomi Mi A2 lite budget telefoon met veel geheugen

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie