Benchmark opgedoken van de Samsung Galaxy C

Benchmark opgedoken van de Samsung Galaxy C

Drie weken geleden kwamen de geruchten naar buiten dat Samsung op dit moment bezig zou zijn met het ontwikkelen van een nieuwe Samsung Galaxy-familie, genaamd de Samsung Galaxy C. De naam van dit toestel was namelijk opgedoken in de bestellijst van een Chinese webwinkel. Vandaag hebben wij een benchmark gevonden van dit toestel waaruit niet alleen blijkt dat dit toestel er daadwerkelijk aan zit te komen, maar het ook nog eens duidelijk is geworden dat het geen low-budget smartphone zal worden.

Benchmark Samsung Galaxy SM-C5000

SM-C5000 is de codenaam. Een midrange smartphone dat gebruik maakt van een 1.5 Ghz Octa Core processor met 4 GB RAM geheugen. Uit de benchmark maken we duidelijk dat het hier niet om een low budget toestel gaat.

samsung-galaxy-c-benchmark

Meer informatie over Samsung Galaxy C

Uit eerdere geruchten blijkt dat het om een smartphone zou gaan met een 5.2 inch scherm. Wanneer de Samsung Galaxy C wordt aangekondigd en of het een enkel toestel uit deze serie zal worden of dat hij met meerdere smartphones tegelijk wordt uitgebracht is vooralsnog niet duidelijk. We houden het toestel goed in de gaten.

UPDATE: Vandaag is ook de Geekbench Benchmark van de Samsung Galaxy C7 opgedoken. Lees het artikel hier.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie