Benchmark opgedoken van de Alcatel Idol 5S

Benchmark opgedoken van de Alcatel Idol 5S

Binnenkort zal Alcatel naar verluid een 5-tal nieuwe smartphones op de markt gaan brengen. De uitnodiging voor het evenement tijdens het Mobile World Congress werd eerder deze week verstuurd. Zojuist heeft onze redactie een benchmark gevonden van de Alcatel Idol 5S. Mogelijk de snelste van het stel. Aan de specificaties te zien wordt het een gelijkwaardige als de Idol 4S, met dezelfde hoeveelheid geheugen en een krachtigere processor. Dit alles draaiend op Android 7.0.

Dit worden de specificaties van de Alcatel Idol 5S

Een snelle Octa Core processor met 3 GB RAM geheugen. Daarmee mag de Idol 5S zich een prima middenklasser noemen. Het is vooralsnog onduidelijk wat de grootte zal worden van het scherm, maar we verwachten dat deze minimaal 5,5 inch zal zijn. Zodra er meer gegevens bekend zijn, zoals de opslagcapaciteit en type camera brengen we je daar uiteraard van op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie