Benchmark van Google Taimen met Android O opgedoken

Benchmark van Google Taimen met Android O opgedoken

De allereerste benchmark van Google’s nieuwste versie met de codenaam Android O is opgedoken. Eerder gingen er al geruchten dat Google met een nieuwe type smartphone op de markt zou komen die niet de naam Pixel zou dragen. Het lijkt erop dat de Google Taimen er echt aan gaat komen. Kijkend naar de benchmark is het een zeer snelle smartphone.

Uitgelekte specificaties van Google Taimen

De Geekbench benchmark laat een aantal interessante specificaties zien waaronder een krachtige Qualcomm Snapdragon Octa Core processor met een kloksnelheid van 1.9 GHz. Het kan haast niet anders dat het hier om een snelle 821 zou moeten gaan, gezien het feit dat de Multi Core score van de Taimen hoger is dan ieder ander toestel van dit moment. Aan geheugen heeft het toestel “slechts” 4 GB. Dit is geen vreemde keuze, aangezien de meeste vlaggenschepen nog altijd over 4 GB beschikken.

Android O

Het meest interessante aan deze nieuwe benchmark is het besturingssysteem, namelijk Android O. Dat is de opvolger van Android Nougat en is het besturingssysteem dat nog niet eerder in een benchmark is ontdekt. Of het hier echt om de opvolger van de Pixel en Pixel XL met een nieuwe naam gaat is nog onduidelijk. Zodra we meer informatie hebben houden we je hiervan op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Android:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie