Benchmark Galaxy Note 9: Snelste score ooit met Exynos 9820!

Benchmark Galaxy Note 9: Snelste score ooit met Exynos 9820!

Een benchmark van de Galaxy Note 9 is opgedoken met een monsterscore. In onderstaande afbeelding kunnen we zien dat de Note 9 de score van de iPhone X gaat verpletteren. Het toestel zal in de loop van volgende maand worden geïntroduceerd en de ontdekte benchmark belooft behoorlijk wat goeds over zijn prestaties.

De nieuwe Exynos 9820

Een nieuwkomend gerucht over de Note 9 is de komst van de nieuwste processor Exynos 9820. In tegenstelling tot eerdere geruchten krijgt de Note 9 volgens deze benchmark niet de Exynos 9810, maar de nieuwe 9820 chipset. Deze zou eerder pas bij de Samsung Galaxy S10 verschijnen. Krijgt de Note 9 deze nieuwe chipset ook al? Dat zou mogelijk wel de hoge score kunnen verklaren.

Verbluffende benchmark, met slechts 4 GB RAM geheugen

In tegenstelling tot veel andere high-end smartphones beschikt de Note 9 slechts over 4 GB RAM geheugen. De rekenkracht van de processor maakt de snelheid van het toestel echter meer dan goed. Als we kijken naar de score valt meteen op dat de Multi-Core score het hoogste is tot nu toe. De hoogst gemeten score was hiervoor van de iPhone X en deze was slechts 10207. Daarmee is de Note 9 zeker 200 punten hoger. De Single-Core score is echter iets lager dan de iPhone X. Het gaat hier echter om slechts één gemeten benchmark.

Galaxy Note 9 benchmark

Wanneer kunnen we de Note 9 verwachten?

Enkele weken geleden lekte al uit dat de Note 9 met modelnummer SM-N960F goedgekeurd was door de FCC in Amerika. Vaak betekent dat, dat hij op het punt staat om gelanceerd te worden. Het gerucht gaat dat de lancering van het nieuwe vlaggenschip op 9 augustus plaats zal vinden. Een definitieve datum is echter nog niet bekend. De goedkeuring van de FCC en het ontdekken van deze nieuwste benchmark doen echter wel vermoeden dat een lancering niet lang meer op zich zal laten wachten.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie