Apple onthult nieuwe iPhone 2019 lijn op 10 september

Apple onthult nieuwe iPhone 2019 lijn op 10 september

Apple heeft de lancering van de iPhone 2019 modellen bevestigd. De premium smartphonemaker houdt een lanceringevenement op 10 september. De premium iPhone XI of iPhone 11 en opvolger van de iPhone XR worden officieel getoond in het Steve Jobs Theatre in Cupertino, Californië.

Ieder jaar presenteert Apple haar nieuwe vlaggenschepen in september. De opvolgers van de iPhone XS modellen en de iPhone XR worden op 10 september officieel gepresenteerd. Apple heeft de officiële uitnodigingen voor het evenement al verstuurd. De wereldwijde pers zal massaal naar de Steve Jobs Theatre in Cupertino, Californië, trekken op 10 september. Om 10 uur lokale tijd worden de nieuwe iPhones gepresenteerd. We verwachten ook dit jaar weer drie modellen. Twee premium toestellen en daarnaast de goedkopere iPhone XR opvolger.

Apple iPhone 11

Apple iPhone 2019 lancering op 10 september

Wat mag je verwachten op 10 september? Uit eerdere geruchten en lekken kunnen we opmaken dat Apple ook in 2019 drie premium telefoons zal presenteren. Naast de iPhone XI komt er een iPhone XR opvolger. De naam van dit toestel is nog niet bekend. Er gaan geruchten in de ronde dat Apple de XS- en XS Max combinatie zal vervangen voor een iPhone Pro. We verwachten in ieder geval dat alle modellen meer camera’s krijgen dan de iPhone 2018 lichting. De grootte van de beeldschermen blijft vermoedelijk gelijk. Verwacht een 5,8 inch en 6,5 inch AMOLED scherm bij de premium iPhone XI modellen en een 6,1 inch voor de goedkoopste iPhone 2019. De flinke notch voor FaceID blijft behouden. De nieuwe selfie camera kan vermoedelijk 120fps slow-motion video opnames maken.

Apple iPhone lancering 10 september 2019

Specificaties iPhone XI of iPhone 11

We verwachten dat de iPhone XI op verschillende fronten overeenkomsten heeft met de iPhone XS lijn. De grootte van de AMOLED beeldschermen blijft gelijk met een flinke uitsparing of notch. In de behuizing zijn de grootste wijzigingen zichtbaar. Aan de achterkant verwachten we een flinke vierkante cameraheuvel voor drie camera’s. De behuizing is gemaakt van glas en men verwacht reverse Qi draadloos opladen als optie.

De krachtbron van de iPhone XI en de goedkope iPhone XR opvolger zijn gelijk. Reken op de nieuwe A13 chip. De processor is nog sneller en zuiniger dan zijn voorganger. Er ligt vermoedelijk 4 GB of meer werkgeheugen in de behuizing. Het premium vlaggenschip is hiermee nog sneller dan de iPhone XS. Reken nog niet op een 5G model. Daar wacht Apple mee tot 2020.

Na de lancering zal het niet lang meer duren voordat je hier het goedkoopste iPhone 11 abonnement kunt vergelijken.

Via: GSMArena

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie