Apple iPhone XR 2019 met dual hoofdcamera

Apple iPhone XR 2019 met dual hoofdcamera

De goedkope iPhone XR was afgelopen kwartalen de best verkopende smartphone van Apple. Geen wonder dat de Amerikaanse fabrikant een opvolger zal lanceren. Het ontwerp van de iPhone XR 2019 werd deze week gelekt. Het nieuwe vlaggenschip krijgt een flinke cameraheuvel met twee hoofdcamera’s.

Laatst verschenen de renders voor de iPhone XI en nu zien we de beelden van het aankomende iPhone XR 2019 vlaggenschip. Net als afgelopen jaar verwachten wij het goedkope Apple iPhone in verschillende felle kleuren. De onderstaande beelden geven een idee van het ontwerp van de aankomende iPhone.

iPhone XR 2019 abonnement

Apple iPhone XR 2019

De aankomende Apple iPhone XR 2019 heeft een herkenbaar ontwerp. Aan de voorkant zal je niet veel verschillen zien met de huidige iPhone XR. De achterkant echter is flink vernieuwd met de nadruk op flink. Daar vinden we een enorme cameraheuvel voor de dubbele hoofdcamera’s. De vierkante cameraheuvel zijn de twee camera lenzen aan de zijkant geplaatst. De quad LED flitser ligt daarnaast. Ook in 2019 zal Apple de goedkope iPhone in verschillende kleuren presenteren zoals blauw, rood en geel.

De behuizing van de nieuwe iPhone heeft veel overeenkomsten met dat van de iPhone XR. Het vlaggenschip heeft hetzelfde 6,1 inch beeldscherm en dezelfde totale afmetingen. Het enige verschil is dat de iPhone XR 2019 dunner is met 7,8 mm voor de behuizing. Alleen bij de cameraheuvel is de smartphone met 8,5 mm iets dikker.

De details van de dubbele camera’s zijn niet bekend. Waarschijnlijk zal Apple de huidige dubbele camera’s van de iPhone XS hiervoor gebruiken. We reken dan ook op twee 12 megapixel sensoren. De primaire camera en daarnaast een telelens voor diepte effecten en om in te kunnen zoomen. Net als dit jaar vind je aan de voorzijde een notch met daarin de sensoren voor Face ID.

Verwachte specificaties iPhone XR 2019

De aankomende iPhone XR 2019 heeft een 6,1 inch LCD beeldscherm met flinke notch. Waarschijnlijk is de resolutie vergelijkbaar met dit jaar. We verwachten dat de luxe behuizing IP67 gecertificeerd is. De behuizing is bestand tegen water en je kunt de luxe Apple telefoon prima gebruiken in een regenbui. De krachtbron is waarschijnlijk de verbeterde A13 processor. Een razend snelle processor met 3 tot 4 GB aan werkgeheugen.

De accu van de iPhone XR 2019 kun je vermoedelijk sneller opladen. Men verwacht namelijk dat Apple standaard gebruikmaakt van de nieuwe 18W laders.

Na de lancering kun je hier het voordeligste iPhone XR 2019 abonnement vergelijken.

 

Bron: Pricebaba

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie