Alles over de OnePlus 7T

Alles over de OnePlus 7T

Met de OnePlus 7T komt de Chinese fabrikant weer terug bij basis, de reden waarom het merk zo bekend werd. Vanaf 10 oktober is er namelijk weer geduchte concurrent van de premium vlaggenschepen van Samsung en Apple voor een zacht prijsje.

Aan het begin van 2019 lanceerde het Chinese merk twee vlaggenschepen. De OnePlus 7 is een krachtige smartphone met een stel goede camera’s, maar de nadruk lag duidelijk op de duurdere OnePlus 7 Pro. De nieuwe strategie van OnePlus leek logisch, aangezien Samsung en Apple dit al jaren doen. Toch kwam de OnePlus 7 hiermee iets te kort. De nieuwe OnePlus 7T neemt al deze tekortkomingen weg en is een waardig alternatief voor de Samsung Galaxy S10 en iPhone 11.

OnePlus 7T abonnement

OnePlus 7T

Niet alleen de specificaties hebben een flinke upgrade gekregen, maar ook het design. De OnePlus 7T is een gave smartphone met een luxe behuizing. Het beeldscherm is beter, de processor is beter en ook de camera’s zijn beter. De achterzijde is voorzien van een stoere cameraheuvel.

De OnePlus 7T is eindelijk weer een premium smartphone met een zacht prijsje. De pure Android telefoon kan het met gemak opnemen tegen de Samsung Galaxy S10, Sony Xperia 1 en iPhone 11. Het schitterende 6,55 inch beeldscherm van de OnePlus 7T ondersteunt HDR10 en heeft een razend snelle ververs snelheid van 90Hz werken. Daarmee is het scherm uitermate geschikt voor de online gamers onder ons. De krachtbron is de nieuwe Snapdragon 855+ met 8 GB aan werkgeheugen. Je kunt kiezen tussen veel opslagruimte of nog meer, 256 GB. De nieuwe accu is net wat groter en met 3.800 mAh kun je meerdere dagen vooruit. Je laadt de accu weer in rap tempo op dankzij Warp Charge. De OnePlus 7T is een van de eerste smartphones op Android 10.

OnePlus camera telefoon

Hoewel de OnePlus 7T Pro de betere specs heeft, beschikt de OnePlus 7T ook over een uitmuntende triple hoofdcamera. Je maakt werkelijk schitterende foto’s met dit drietal. De primaire 48 megapixel hoofdcamera is optisch gestabiliseerd voor een haarscherp resultaat. Dankzij het hoge f/1.6 diafragma schiet je prachtige foto’s ook bij weinig licht. De 12 megapixel telelens verzorgt 2x optische zoom en met de 16 megapixel ultra breedhoek camera kun je juist uitzoomen tot 0,5x. Dankzij razend snelle autofocus mis je geen moment.

Voor de OnePlus 7T moet je rekenen op zo’n 670 euro. Op 10 oktober om 17:00 uur is de officiële lancering voor Nederland.

Bron: OnePlus

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie