Alles over de aankomende OnePlus 7 en 7 Pro

Alles over de aankomende OnePlus 7 en 7 Pro

OnePlus pakt dit jaar uit. De hippe smartphone fabrikant volgt het voorbeeld van de premium merken en lanceert ook meerdere modellen van de OnePlus 7. Het budget vlaggenschip is er in een voordelige variant en een luxere OnePlus 7 Pro. Op 14 mei worden beide toestellen gepresenteerd.

Al jaren maakt OnePlus luxe budget vlaggenschepen die een uitstekend alternatief zijn voor de dure premium vlaggenschepen. De prijs van deze telefoons ligt honderden euro’s onder die van de luxe Samsung en Apple telefoons. Dit jaar zien we de OnePlus 7 en daar komen meerdere modellen van. Lees hier de laatste geruchten over de OnePlus 7.

OnePlus 7 geruchten

Afgelopen week zijn vrijwel alle specificaties gelekt van de aankomende budget vlaggenschepen. De bekende twitterlekker Max J liet ons werkelijk alle specificaties zien van de opvolger van de populaire OnePlus 6T. Hij bevestigde de eerdere geruchten over twee OnePlus 7 telefoons.

OnePlus 7 lek gerucht info

OnePlus 7 specs

De goedkopere OnePlus 7 is een krachtige smartphone met groot 6,4 inch beeldscherm met Full HD+ resolutie. Het vlaggenschip wordt aangedreven door de Snapdragon 855 processor van Qualcomm. De krachtige processor heeft 6 GB en 128 GB opslagruimte of 8 GB met 256 GB opslag. De behuizing van het vlaggenschip is strakker dan ooit. Het grote beeldscherm neemt vrijwel de volledige voorkant in. Er is geen ruimte meer voor de selfie camera. Die komt uit de behuizing naar boven als je een selfie foto wilt maken.
Aan de achterkant van de goedkope OnePlus 7 vind je twee hoofdcamera’s. Een 48 megapixel primaire lens met 5 megapixel diepte lens. Je maakt hiermee prachtige foto’s. Net zoals vorig jaar ligt de vingerafdrukscanner onder het mooie beeldscherm en daardoor is de achterkant nog strakker.

Premium OnePlus 7 Pro

Voor iedereen die meer geld te besteden heeft en een krachtige camera wil heeft OnePlus dit jaar een tweede model. De OnePlus 7 Pro wordt sneller en heeft een camera meer. Daarmee volgt OnePlus het voorbeeld van Huawei en Samsung.

Go Beyond Speed onePlus 7

De OnePlus 7 Pro is een enorme smartphone met groot 6,7 inch AMOLED beeldscherm. Het prachtige scherm neemt bijna de hele voorkant in en heeft een hoge resolutie van 3120 x 1440 pixels. Dankzij de hogere 90 Hz ververs snelheid van dit scherm is de OnePlus 7 Pro een uitstekende gaming telefoon. Het toestel wordt aangedreven door de rappe Snapdragon 855. Je krijgt daar 6 GB aan werkgeheugen bij met 128 GB opslag. Wil je meer rekenkracht dan kun je kiezen voor het 8 GB model of 12 GB model met 256 GB opslagruimte. Als gamer wil je natuurlijk lang vooruit en daarom heeft de OnePlus 7 Pro ook een ruime accu van 4000 mAh. Het toestel is niet alleen gemaakt voor gamers. Je maakt met de OnePlus 7 Pro ook prachtige foto’s.

2019 budget camera telefoon

De OnePlus 7 Pro belooft een van de beste camera telefoons van 2019 te zijn. Het voordelige vlaggenschip is uitgerust met drie hoofdcamera’s. Het drietal bestaat uit een flinke 48 megapixel f/1.6 camera met 16 megapixel breedhoek camera en 8 megapixel telelens. Je krijgt extra veel in beeld met de breedhoek camera en kunt inzoomen tot 3x met de telelens.

De OnePlus 7 wordt op 14 mei gepresenteerd. Je kunt de OnePlus telefoon waarschijnlijk kopen vanaf 630 euro. Doordat BelSimpel een deal heeft met de Chinese fabrikant kun je snel na de lancering hier het voordeligste OnePlus 7 Pro abonnement vergelijken.

 

Bron: Max J

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie