Alle LG G7 ThinQ tutorials op een rij: Tips & tricks

Alle LG G7 ThinQ tutorials op een rij: Tips & tricks

Twijfel je over het voordeligste premium vlaggenschip van 2018 de LG G7 ThinQ. Dan kunnen de volgende super handige tutorial films je misschien wel over de streep helpen. Het veelzijdige vlaggenschip is een uitstekende camera smartphone en levert een oorverdovend Boomsound.

Wanneer je een nieuwe smartphone wilt kopen dan wil je natuurlijk ook wel weten wat je met dit toestel kunt doen. Liefst voordat je de telefoon koopt. Daarvoor heeft LG enkele slimme tutorial films online gezet. LG wil natuurlijk wel wat meer LG G7 vlaggenschepen verkopen en geeft een compleet inzicht in de mogelijkheden van het toestel. Het is een krachtig premium vlaggenschip dat nu bijna net zo goedkoop is als het OnePlus 6 budget vlaggenschip. In de onderstaande verzameling van tutorial films vind je alle tips en tricks die je nodig hebt om alles uit je aanstaande LG G7 vlaggenschip te halen. Alles over de camera, boomsound en meer…

LG G7 ThinQ tips en tricks

Waarom moet je voor de LG G7 ThinQ kiezen?

De LG G7 ThinQ is een compleet en robuust vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse smartphone maker LG. Het toestel heeft een prachtige ontwerp met groot FullVision beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Net zoals de meeste nieuwe toestellen in 2018 heeft de LG een notch in het beeldscherm. Hierin vind je de 8 megapixel selfie camera. Op camera gebied levert de LG G7 ThinQ veel waar voor het geld. De dual hoofdcamera bestaat uit twee 16 megapixel lenzen waarmee je prachtige foto’s schiet. Er zijn ook verschillende film opties en LG legt je alle opties graag uit in de onderstaande tips en tricks films.

LG G7 ThinQ camera tips en tricks

Belangrijkste LG G7 ThinQ specificaties

De LG G7 ThinQ beschikt over goede specificaties bij een zeer aantrekkelijke prijs op dit moment. Het toestel koop je nu voor nog geen 600 euro. De telefoon heeft een groot 6,1 inch LCDM beeldscherm met een hoge resolutie van 3120 x 1440 pixels. De krachtbron van de telefoon is de krachtige Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Deze krachtbron vind je in alle vlaggenschepen van 2018. De telefoon is waterdicht en voldoet aan de militaire eisen van MIL STD 810G. Je kunt deze smartphone dus gerust een keer laten vallen zonder dat je voor honderden euro’s je beeldscherm moet vervangen.

Nieuwsgierig hoe je alle uit de accu van je LG G7 haalt? Wil je alles weten over de AI camera of wil je gewoon alles weten over de LG G7 ThinQ?

Check hier alle tutorial films voor de LG G7 ThinQ.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie