Werkelijk alle info en specs van de iPhone 11

Werkelijk alle info en specs van de iPhone 11

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het tijd voor de nieuwe iPhone modellen van 2019. De aankomende premium iPhone 11 modellen zijn rijker uitgerust, sneller en strakker dan ooit. Reken op meer geheugen, meer rekenkracht en eindelijk weer meer camera’s.

Weken geleden lekte de looks van de komende iPhone 11 telefoons. De naam van de drie vlaggenschepen is nog altijd geheim. Volgens de laatste geruchten zou de iPhone XR opvolger worden gepresenteerd als de iPhone 11. Daarnaast verwachten we twee modellen met een schitterend aMOLED beeldscherm, de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Afgelopen weekend lekte vrijwel alle spec. Helaas kunnen we de betrouwbaarheid van de bron niet verifiëren, maar de specificaties liggen in lijn met de verwachtingen.

iPhone XR opvolger is de iPhone 11

Vorig jaar presenteerde Apple de iPhone XR als goedkoopste iPhone. In tegenstelling tot 2018 lijkt het erop dat Apple dit jaar de opvolger van de voordelige iPhone als basis model presenteert. Men denkt dat de iPhone met 6,1 inch LCD beeldscherm wordt gepresenteerd als iPhone 11. Dit toestel heeft vlaggenschip specificaties. We zien op alle fronten een flinke upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Het scherm blijft gelijk en ook de notch is van formaat. Hier vind je een verbeterde 12 megapixel selfie camera met Face ID sensoren. De grootste verandering vind je achter in de vorm van een enorme cameraheuvel. Hier vind je twee hoofdcamera’s bestaande uit twee 12 megapixel lenzen. Met de goedkoopste iPhone 11 kun je nu ook inzoomen en allerlei objecten op bijzondere wijze fotograferen met het bokeh effect.

Aan de binnenkant vinden we nog meer upgrades. Het vlaggenschip van Apple wordt natuurlijk aangedreven door de nieuwste generatie A13 processor. Die processor is nog sneller en krachtiger dan zijn krachtige voorganger de A12. Je krijgt hier 4 GB aan werkgeheugen bij. De accu van de iPhone 11 is iets groter dan die van zijn voorganger, 3.110 mAh. Dit belooft een uitmuntende accuduur aangezien de accuduur van de iPhone XR uitstekend is.

De iPhone 11 Pro volgt de iPhone XS op

De kleinste iPhone uit 2019 is ook dit jaar voorzien van meer camera’s en een prachtige AMOLED beeldscherm. De iPhone 11 Pro beschikt over een schitterend 5,8 inch AMOLED beeldscherm met flinke notch voor de verbeterde selfie camera. De iPhone 11 Pro is de opvolger van de iPhone XS en biedt op alle fronten een upgrade. Eigenlijk is alleen het beeldscherm gelijk. Dit toestel beschikt over een verbeterde 12 megapixel selfie camera. Het grootste verschil met de XS vind je ook bij de iPhone 11 Pro aan de achterkant. Daar zien we drie krachtige hoofdcamera’s. Het zijn drie 12 megapixel camera’s en vermoedelijk zijn ze verdeeld in een primaire lens, telelens en breedhoek lens. De camera capaciteiten van de XS zijn al subliem, moet je nagaan wat Apple met drie camera’s kan doen. Pas maar op Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Aan de binnenkant vinden we ook hier veel verbeteringen. De krachtige iPhone 11 Pro is nog krachtiger dankzij de A13 processor met wel 6 GB aan werkgeheugen. Dat maakt deze premium telefoon uitermate geschikt voor multi-tasken en natuurlijk gaming. De accu van de premium Apple is ook groter, 3.190 mAh. Een pluspunt van de nieuwe iPhone 11 Pro is Apple Pencil ondersteuning. Hiermee kun je op het schitterende vlaggenschip aantekeningen maken of tekenen.

iPhone 11 Pro Max

Naast de premium iPhone 11 Pro zien we ook dit jaar een derde vlaggenschip, de iPhone 11 Pro Max. Dit vlaggenschip volgt de populaire iPhone XS Max op. De smartphone is op bijna alle fronten gelijk aan de iPhone 11 Pro. Het beeldscherm is echter 6,5 inch en daardoor is deze telefoon een flink stuk groter. Een bijkomend voordeel is dat de accu natuurlijk ook groter is, 3.500 mAh.

Vergelijk hier het goedkoopste iPhone 11 abonnement.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie