Actie: gratis Sony koptelefoon bij Sony Xperia XA1 Plus

Actie: gratis Sony koptelefoon bij Sony Xperia XA1 Plus

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon en wil je niet meer kwijt zijn dan 349 euro? Neem dan eens de Sony Xperia XA1 Plus in overweging. Tijdelijk is deze betrouwbare Sony middenklasser met uitstekende camera namelijk extra interessant. Gedurende de actieperiode krijg je er namelijk een gratis Sony MDR-XB650BT koptelefoon bij ter waarde van 129 euro. Wat je hiervoor moet doen, leggen wij je uit in dit artikel.

De Sony Xperia XA1 Plus werd in augustus aangekondigd op de IFA-beurs in Berlijn en in oktober lag hij dan eindelijk bij ons in de winkel. Het toestel kan worden geplaatst in het middenklasse segment en is zodoende gericht op een brede doelgroep. Het onderscheidende kenmerk van het toestel is sublieme fotokwaliteit. Zoals je gewend bent van Sony telefoons is ook de XA1 Plus uitgerust met een uitstekende 23 megapixelhoofdcamera. Deze camera is onder meer in staat SteadyShot-foto’s te maken waarbij het beeld vloeiend is en vrij van ruis, zelfs wanneer jij beweegt. Ook vangt de speciale Exmos sensor relatief veel licht op waardoor je foto’s altijd voldoende helder zijn. Ten slotte beschikt de camera over een groothoeklens waardoor je gemakkelijk al je vrienden en familie op één foto krijgt.

Actie: gratis koptelefoon

Kortom: de Sony Xperia XA1 Plus is dus een aan te raden telefoon voor wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare telefoon met goede camera, voor niet al teveel geld. Tijdelijk is de middenklasser hierbij extra interessant vanwege een lopende actie. Wanneer je tussen nu en 7 januari 2018 namelijk een Sony Xperia XA1 Plus aanschaft in combinatie met een abonnement van provider Ben, krijg je daar een gratis koptelefoon bij. De Sony MDR-XB650BT koptelefoon heeft een winkelwaarde van 129 euro en biedt helder geluid met voldoende bass. Het enige dat je hoeft te doen is naar de speciaal opgezette actiepagina te surfen om je koptelefoon te claimen. Dit is mogelijk vanaf 21 november. Hierbij geldt op = op.

Over de actie

Op de website dien je het formulier in te vullen. Hierbij dien je naast enkele personalia ook een foto van de aankoopbon alsmede IMEI-nummer aan  te leveren. Let op bij dit laatste punt. Je moet de IMEI-code namelijk uit de originele verpakking knippen om fraude tegen te gaan. Het is de afgelopen tijd gebleken dat teveel mensen een telefoon bestellen om enkel en alleen aanspraak te maken op gratis actieartikelen. Na het claimen van dit artikel stuurden zij hun telefoon weer terug naar de desbetreffende winkel. Over winkels gesproken, de volgende partijen doen mee: Ben, Optie1, Mobiel.nl, Belsimpel en Telecombinatie. Binnen zes weken na invullen van het formulier ontvang je de headset thuis.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie