Actie: gratis LG V30 bij aanschaf LG OLED 4K televisie

Actie: gratis LG V30 bij aanschaf LG OLED 4K televisie

Sla twee vliegen in één klap met deze nieuwe actie van LG. Wanneer je een haarscherpe LG OLED 4K TV aanschaft krijg je daar tijdelijk gratis en voor niets een LG V30 bij, de nieuwste telefoon van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Dit scheelt je maar liefst 899 euro. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je TV registreren via de website van het bedrijf. 

LG is een grote speler binnen de consumentenelektronica. Wij kennen het bedrijf voornamelijk van zijn telefoons, maar voor een koelkast, magnetron of televisie kun je ook bij ze aankloppen. Dezelfde mate van kwaliteit houdt men ook aan bij andere productgroepen dan telefoons, zo blijkt wel weer. De onlangs verschenen LG OLED 4K televisie is door de consumentenbond namelijk uitgeroepen tot beste tv van het moment. Wellicht heb je weleens van OLED gehoord. OLED is een nieuw type beelscherm en vervangt het standaard lcd-paneel. Dit is gunstig want OLED biedt een veel betere kijkervaring. Kleuren ogen voller en meer natuurgetrouw, zwart is ook echt zwart en bovendien ligt de verversingsgraad veel hoger. Zodoende biedt het geheel één vloeiende ervaring.

Gratis LG V30 bij aanschaf van een OLED 4K TV

Dit alles wordt bovendien gepresenteerd in haarscherpe 4K-resolutie. Dit is vele malen scherper dan Full-HD, momenteel nog de standaard in de wereld van televisies. Al het moois heeft een prijskaartje en dat geldt ook voor de LG OLED 4K TV. Voor het instapmodel met een beeldschermdiagonaal van 55 inch ben je zodoende maar liefst 2799 euro kwijt. Een flinke smak geld, maar gelukkig heeft LG momenteel een fraaie actie lopen. Tijdelijk krijg je bij aanschaf van een LG OLED 4K TV namelijk een LG V30 ter waarde van 899 euro cadeau. Aan de actie kleven uiteraard enkele voorwaarden maar meedoen is heel eenvoudig. Ten eerste dien je een promotiemodel OLED TV aan te schaffen binnen de periode van 13 november 2017 en 14 januari 2018.

LG V30

Meedoen is zo gepiept

De promotiemodellen hebben de unieke codenummers OLED55E7N en OLED65E7V. Deze kosten respectievelijk 2799 en 3999 euro en hebben beeldschermdiagonalen van 55 en 65 inch. Zodra je dit toestel hebt aangeschaft dien je hem te registreren op deze speciaal opgezette actiepagina. Doe dit voor 26 januari 2018, want dan sluit de registratie. Je dient tijdens het invullen onder meer je persoonlijke gegevens, kopie van de aankoopbon en een foto van het serienummer op de verpakking van de tv op te geven. LG gaat vervolgens jouw aanvraag bekijken en wanneer zij het goedkeuren ontvang je binnen acht weken een gratis LG V30 thuisgestuurd. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie