Actie: Gratis B&O Play earphones bij aanschaf LG G6

Actie: Gratis B&O Play earphones bij aanschaf LG G6

De LG G6 is hét nieuwe paradepaardje van LG en is nu sinds enige tijd te verkrijgen. Indien je nog op zoek bent naar een ware Android topper, is nu het moment daar om twee vliegen in één klap te slaan. Tijdelijk krijg je bij aankoop van een LG G6 namelijk een gratis B&O Play earphones. Hoe de actie precies werkt, wat je ervoor moet doen en bij welke verkooppunten de actie geldt, lees je in dit artikel.

Gratis headset ter waarde van bijna honderd euro

Op het gebied van Android vlaggenschepen is de LG G6 één van de grote jongens. Het toestel zit boordevol vernuftigheden, geweldige specificaties en kenmerkt zich door een strak design. Om de verkoop van het apparaat nog enigszins te stuwen komt LG in de periode van 15 mei tot en met 2 juli met een hele aangename actie. Indien je in deze periode namelijk een LG G6 aanschaf bij T-Mobile, KPN, Mobiel.nl of Belsimpel, ontvang je een gratis B&O Play headset ter waarde van 99 euro. Meedoen is heel eenvoudig. 

Hoe werkt de actie?

Nadat jij de trotse bezitter van een nieuwe LG G6 bent geworden door het toestel bij één van bovenstaande verkooppunten aan te schaffen, moet je even de administratie op orde maken. LG heeft een speciale actiepagina op poten gezet waarop jij enkele persoonlijke gegevens moet delen, zoals je naam en woonplaats. Ook dien je uiteraard aan te geven waar je het toestel hebt gekocht en wat jouw adres is, zodat de headset geleverd kan worden. Vervolgens dien je een foto of scan van je kassabon te maken en deze te uploaden. Tot slot is ook het IMEI-nummer van je toestel nodig. Dit nummer vind je zowel op de officiële verpakking waarin het toestel is geleverd, als op het toestel zelf.

LG zal proberen binnen zes weken na online invullen van het formulier de beloofde headset te leveren. Je krijgt de B&O Play overigens in de kleur zwart. Er geldt bij deze actie een op=op clausule, wees er dus snel bij! Je hebt tot en met 16 juli de tijd om het formulier in te vullen. Wacht dus niet langer en sla je slag nu het nog kan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze website voor een voordelig LG G6 abonnement en bestel een los toestel bij één van de aangesloten actie-partners.

 

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie