Actie: gratis Bluetooth-speaker bij Samsung Galaxy A3 of A5...

Actie: gratis Bluetooth-speaker bij Samsung Galaxy A3 of A5...

Sla twee vliegen in één klap met deze actie van Samsung. Wie tijdelijk een Samsung Galaxy A3 2017 of A5 2017 aanschaft, krijgt daar een gratis Level Box Slim Bluetooth-speaker ter waarde van 99 euro bij. In dit artikel leggen we uit hoe je mee kunt doen met de actie.

Sinterklaas is pas net uit het land terwijl de kerstman op het punt staat zijn entree te maken. Doorgaans staat de kerstperiode in het teken van vrienden, liefde en gezelligheid, maar toch ook wel een beetje in het teken van cadeau’s. Diverse bedrijven proberen een graantje mee te pikken en doen nog één laatste poging hun omzet omhoog te krikken. Een manier om dit te bereiken is het uitdelen van kortingen of het aanbieden van cadeautjes. Samsung valt in die tweede categorie en heeft een mooie aanbieding in petto. Wie tijdelijk een nieuwe Samsung Galaxy A3 2017 of Samsung Galaxy A5 2017 aanschaft, mag daar een gratis Level Box Slim Bluetooth-speaker bij verwachten. Deze heeft een adviesprijs van 99 euro: mooi meegenomen, toch?

De actie in kwestie

Over de actie

Er gelden enkele voorwaarden bij de actie. Ten eerste dien je het toestel aan te schaffen via de officiële webshop van Samsung. Ook exemplaren in fysieke Samsung-winkels doen mee. De actieperiode loopt van 12 december 2017 tot en met 31 januari 2018. Via het speciaal opgezette registratieformulier dien je aan te geven mee te willen doen. Upload hiervoor onder meer je kassabon, geef je NAW-gegevens door en sluit ook het EAN- en IMEI-nummer van je telefoon bij. Beide codes vind je op de verpakking van je toestel. Vervolgens gaat Samsung je aanvraag controleren en indien alles akkoord is, ontvang je de Level Box Slim binnen zes weken thuis. Samsung heeft in het verleden al meermaals dergelijke speakers weggegeven.

Wees op tijd want op is op!

Samsung Galaxy A5 2017 specificaties

Samsung staat niet alleen bekend om zijn absolute vlaggenschepen, maar is ook dominant aanwezig in het middenklassesegment. Een uitstekend voorbeeld is de Samsung Galaxy A5 2017. Je zou hem het best kunnen omschrijven als een fraai ogende, rappe alleskunner met goede camera’s. Hij beschikt over een compact 5.2″ scherm met Full-HD resolutie. Zodoende ogen apps, films en games lekker scherp en vol van kleur. In het dagelijks gebruik is hij snel genoeg om gemakkelijk alle apps te kunnen draaien, zonder daarbij te haperen of vast te lopen. Ook fraaie plaatjes schieten gaat hem gemakkelijk af. De 16 megapixelcamera aan de achterzijde is in staat Full-HD foto’s en video’s op te nemen. De selfie-camera beschikt over eenzelfde resolutie.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie