3D blik op de Nokia 9 PureView met vijf hoofdcamera’s

3D blik op de Nokia 9 PureView met vijf hoofdcamera’s

Vandaag krijgen we een exclusieve blik op de aankomende Nokia 9 PureView. Het aankomende HMD Global toestel wordt een waar vlaggenschip en de meest veelzijdige camera smartphone in de markt. De Nokia 9 PureView is uitgerust met vijf hoofdcamera’s.

In samenwerking met 91Mobiles heeft de bekende Twitterlekker @OnLeaks vandaag 3D renders van de Nokia 9 PureView geposte. OnLeaks staat al jaren bekend vanwege zijn natuurgetrouwe renders voordat telefoons worden gelanceerd. Vrijwel iedere 3D render die hij presenteert blijkt ‘spot on’. Ook dit keer verwachten we dat de smartphone die we in de onderstaande 3D render zien over niet al te lange tijd wordt gepresenteerd.

Nokia 9 PureView met vijfvoudige hoofdcamera

HMD Global heeft dit jaar vooral budget- en mid-range Nokia telefoons gelanceerd. Het wachten is op een premium vlaggenschip, de Nokia 9 PureView. Dat wachten lijkt niet lang meer te duren. Want @OnLeaks brengen ons al een exclusieve 3D render van het aankomende vlaggenschip.

Nokia 9 PureView abonnement
Volledig volgens de verwachtingen wordt de Nokia 9 PurView uitgerust met vijf camera’s. Aan de achterkant van het premium vlaggenschip tref je daarom zeven rondingen. Vijf daarvan bevatten een Carl Zeiss cameralens terwijl de zesde een dual-tone LED flitser herbergt en de zevende bevat een dubbele camera sensor. Vermoedelijk zijn dat de sensoren voor phase detection en lazer autofocus. De behuizing van het vlaggenschip lijkt van glas gemaakt en de zijkanten zijn afgerond. Het grote beeldscherm lijkt recht in tegenstelling dat het AMOLED beeldscherm van de Nokia 8 Sirocco. De randen rondom het beeldscherm zijn zeer slank. Boven het beeldscherm tref je verschillende sensoren. Vermoedelijk voor 3D gezichtsherkenning en een of twee selfie camera’s.

Nokia 9 PureView specificaties

De Nokia 9 PureView krijgt een 5,9 inch beeldscherm met een QHD+ resolutie. De beeldverhouding lijkt 18:9 te zijn en daarom ideaal voor films en games. Boven het beeldscherm zien we drie rondingen voor de selfie camera(‘s) en camera sensor(en). Kijkend naar de render lijkt er een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm te zitten net zoals bij de OnePlus 6T.

Nokia 9 PureView abonnement

Uit recente lekken blijkt dat de Nokia 9 PureView op Android 9 Pie draait. Men verwacht dat de telefoon een flinke 4150 mAh accu krijgt. De krachtbron van de Nokia is de Snapdragon 845 processor en niet de aankomende Snapdragon 855. Verwacht 8 GB aan werkgeheugen met 128 GB aan opslagruimte. De premium HDM Global telefoon is water- en stofbestendigheid.

De Nokia 9 PureView verschijnt aan het begin van 2019. Niet lang daarna kun je hier je Nokia 9 PureView abonnement vergelijken.

Bron: OnLeaks

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie