Gratis 360 graden camera bij pre-order Huawei P20 Pro

Gratis 360 graden camera bij pre-order Huawei P20 Pro

Wil je professionele foto’s maken met je smartphone en kun je snel beslissen? Huawei geeft gratis een 360 graden camera weg bij de Huawei P20 Pro voor de snelle beslissers.

Je kunt de nummer één camera smartphone volgens DxO Mark nu nog beter maken met beeld. Huawei biedt namelijk een Huawei Envizion 360 camera ter waarde van 199 euro gratis aan. Tenminste als je het nieuwe Huawei P20 Pro vlaggenschip in de pre-order bestelt.

Huawei P20 Pro met 360 graden camera

Huawei P20 Pro pre-order

De pre-order fase van de Huawei P20 Pro duurt van 27 maart tot en met 15 april. Bestel je het indrukwekkende camera vlaggenschip in die periode? Dan krijg je van Huawei een Huawei Envizion 360 camera ter waarde van 199 euro. Je moet die camera dan wel zelf aanvragen op de site van de Chinese fabrikant. Tot 15 mei kun je de Envizion camera nog claimen.

Helaas voor diegene die minder geld willen uitgeven. Want Huawei biedt geen aantrekkelijke cadeaus bij de Huawei P20.

DxO Mark score maart 2018De beste smartphone camera volgens DxO Mark

DxO Mark is een gerenommeerde camera testsite die professionele camera’s en smartphone camera’s test. De site kwam vooral onder de aandacht van de smartphone branche na de lancering van de iPhone 7. Tijdens de lancering bleek dat de iPhone 7 Plus al getest was en een top score neerzette. Huawei heeft niet alleen gekeken naar het ontwerp van Apple, maar ook deze slimme strategie. Tijdens de lancering van de Huawei P20 Pro bleek namelijk dat het vlaggenschip de concurrentie verpulvert als het gaat om camera capaciteiten. DxO Mark gaf het toestel in totaal 109 punten en daarmee staat de Huawei P20 Pro 10 punten voor op de nummer drie, de Samsung Galaxy S9 Plus.

 

Huawei P20 Pro specs

De Huawei P20 Pro heeft een glazen ontwerp voorzien van groot 6,1 inch Full HD+ AMOLED beeldscherm. Aan de bovenkant van dit beeldscherm zie je een uitsparing waarin zich een 24 megapixel selfie camera bevind. Onder dit grote beeldscherm tref je een ovale home knop met ingebouwde vingerafdrukscanner. Binnen de waterdichte behuizing ligt een Kirin 970 processor met 6 GB aan werkgeheugen. De smartphone krijgt in Nederland 128 GB aan opslagruimte. LET OP hier moet je het wel mee doen. Waarom je deze smartphone wilt hebben? Dat zijn de drie hoofdcamera’s die samen een arsenaal aan camera opties leveren.

Huawei P20 Pro donker

De triple hoofdcamera setup bestaat uit een 40 megapixel f/1.8 camera met 20 f/1.6 zwart wit camera en 8 megapixel telelens. Je kunt het object hiermee tot 5x dichterbij halen zonder verlies van kwaliteit. Het toestel maakt daarnaast foto’s in situaties waarbij jij zelf het object niet ziet vanwege weinig licht. Dankzij de slimme AI hardware en software herkent de smartphone 500 scenario’s en stelt de camera instellingen automatisch in.

Nieuwsgierig naar dit indrukwekkende vlaggenschip? Check hier de laatste Huawei P20 Pro video’s van Huawei.Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie