20 februari presenteert Samsung haar Samsung Galaxy S10

20 februari presenteert Samsung haar Samsung Galaxy S10

Samsung presenteert haar nieuwe Galaxy S vlaggenschip op 20 februari aanstaande. Het jubileum model, de Samsung Galaxy S10, is beschikbaar in drie modellen. In tegenstelling tot zijn voorganger krijgt de basis S10 al twee hoofdcamera’s en de premium modellen zelfs drie.

Ruim voor het Mobile World Congress 2019 (MWC 2019) te Barcelona toont Samsung het jubileum Galaxy S vlaggenschip. Er is al veel bekend over de Samsung Galaxy S10. De Samsung Galaxy S9 opvolger heeft meer camera’s, een krachtige processor en geavanceerde specificaties. De nieuwe Samsung telefoons zijn uitgerust met een groot AMOLED beeldscherm met een gat voor de selfie camera(‘s) en aan de achterkant vind je twee tot drie camera’s.

Samsung Galaxy S10 presentatie 20 februari

De Samsung vlaggenschepen behoren al jaren tot de top in de smartphone markt. Het nieuwe jubileum model volgt de succesvolle Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus op. Met de Samsung Galaxy S10 komt er ook in het ontwerp weer veel vernieuwing. Het grote AMOLED beeldscherm neem nog meer van de voorkant in en de selfie camera ligt in het scherm. De twee topmodellen krijgen een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm en wel drie hoofdcamera’s. De basis Samsung Galaxy S10, ook wel S10 Lite, is voorzien van twee hoofdcamera’s. Het ontwerp lekte al via Evan Blass. Ook beelden van de voorkant van de Samsung Galaxy S10 modellen zijn bekend.

Samsung Galaxy S10 modellen

Samsung Galaxy S10 specificaties

We weten al erg veel over de drie Samsung Galaxy S10 modellen. Het drietal is voorzien van een glazen ontwerp en mega Super AMOLED beeldscherm. In dat beeldscherm is een gat gemaakt voor de selfie camera. De Samsung Galaxy S10 Plus beschikt zelfs over twee selfie camera’s en drie hoofdcamera’s net zoals de LG V40 ThinQ. De grootte van de nieuwe Samsung Galaxy S10 modellen varieert van 5,8 inch, 6,1 inch tot 6,4 inch voor de S10 Plus.

Zoals gewoonlijk is de krachtbron de nieuwste Exynos 9 processor van Samsung zelf. De Exynos 9820 processor is krachtiger dan ooit en krijgt 4 GB tot 8 GB werkgeheugen. We verwachten ruim keuze uit opslaghoeveelheid vanaf 128 GB. De batterijen zijn groter dan die van de Galaxy S9. De Lite versie heeft een 3.100 mAh accu en de normale krijgt een 3.500 mAh accu. Het absolute topmodel is voorzien van een 4.000 mAh accu. Android 9 Pie is het besturingssysteem van de Samsung Galaxy S10 vlaggenschepen.

20 februari is het zover, dan lanceert Samsung de Samsung Galaxy S10. Enkele dagen later kun je hier het voordeligste Samsung Galaxy S10, S10 Lite en S10 Plus abonnement vergelijken.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie